Hoe koppel ik mijn betaalkaart aan Google ads?

Is jouw betaalkaart nog niet gekoppeld aan je advertentieaccount? Via onderstaande stappen breng je het in enkele minuten in orde.

Google heeft sinds kort een vernieuwde lay-out. Hieronder kan je zowel het stappenplan vinden voor de nieuwe en de oude opstelling. Hou zeker een kaartlezer bij de hand.

Kaart koppelen nieuwe opstelling Google ads

1. Op onderstaande afbeelding kan je zien hoe de nieuwe lay-out eruit ziet. Zie je dit ook? Dan kan je helemaal links op ‘Factureringen’ klikken.

2. Voeg een nieuw betalingsprofiel toe. Google neemt automatisch de gegevens van je Googleaccount, maar het is handiger als je er een van je bedrijf aanmaakt. Je kan een nieuw profiel toevoegen door op het pijltje te klikken bij ‘Betalingsprofielen’. Het menu vouwt verder open en dan kan je klikken op ‘Betalingsprofiel maken’. Vul je gegevens aan.

3. Vul alle gegevens onder ‘Klantgegevens’ verder in.

4. Voeg een betaalmethode toe en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je de koppeling nog moet bevestigen met een kaartlezer. Hier vind je nog meer informatie terug over welke betaalkaarten je net kan koppelen. https://support.google.com/google-ads/answer/2375433?hl=nl

Kaart koppelen oude opstelling Google ads

1. Op onderstaande afbeelding kan je zien hoe de oude lay-out eruit ziet. Zie je dit ook? Dan kan je vanboven op ‘Tools en instellingen’ klikken.

2. Er springt nu een extra menu open. Daar kan je klikken op ‘Instellingen voor facturering’. Als je al eerder een kaart hebt toegevoegd, kan dit er anders uitzien.

 

3. Voeg een nieuw betalingsprofiel toe. Google neemt automatisch de gegevens van je Googleaccount, maar het is handiger als je er een van je bedrijf aanmaakt. Je kan een nieuw profiel toevoegen door op het pijltje te klikken bij ‘Betalingsprofielen’. Het menu vouwt verder open en dan kan je klikken op ‘Betalingsprofiel maken’. Vul je gegevens aan.

4. Vul alle gegevens onder ‘Klantgegevens’ verder in.

5. Voeg een betaalmethode toe en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je de koppeling nog moet bevestigen met een kaartlezer. Hier vind je nog meer informatie terug over welke betaalkaarten je net kan koppelen. https://support.google.com/google-ads/answer/2375433?hl=nl

Normaal is alles nu in orde. Zit je toch ergens vast? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Janne Maes

Dit soort artikels in je mailbox ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in en krijg onze blogartikels automatisch aan.

Deze site is beveiligd met Google reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Lees nog meer berichten

Hoe haal je meer conversies uit je website?

Hoe haal je meer conversies uit je website?

Zo krijg je meer structuur in je marketing

Zo krijg je meer structuur in je marketing

Mag je zomaar foto’s van werknemers gebruiken op social media?

Mag je zomaar foto’s van werknemers gebruiken op social media?

Een API-Integratie met Trustprofile op je webshop: de moeite waard

Een API-Integratie met Trustprofile op je webshop: de moeite waard

Een concurrent gebruikt mijn bedrijfsnaam als zoekwoord. Wat nu?

Een concurrent gebruikt mijn bedrijfsnaam als zoekwoord. Wat nu?

Wat is Google Consent Mode v2?

Wat is Google Consent Mode v2?